Adana Demirspor Trabzonspor’u Mağlup Etti

ANA SAYFAHABERLER → Adana Demirspor Trabzonspor’u Mağlup Etti

Adana Demirspor Trabzonspor’u Mağlup Etti

Adana Demirspor Trabzonspor’u Mağlup Etti

Adana Demirspor, Trendyol Süper Lig’in 8.haftasında sahasında Trabzonspor’u konuk etti. Bu sezon kendi evinde oynadığı tüm maçları kazanan Akdeniz temsilcisi, Trabzonspor karşısında da bu serisini sürdürdü.

Karşılaşmayı Nani’nin attığı tek golle kazanan Adana Demirspor, Süper Lig tarihinde ilk kez bir sezona iç sahada 5’te 5 yaparak başladı.

Trabzonspor ise aldığı bu sonuçla bu sezonki 4. mağlubiyetini yaşadı.

“Son Zamanlarda Gördüğüm En İyi Trabzonspor’du”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, 1-0’lık galibiyet sonrasında açıklamalarda bulundu.

Sözlerine rakip takımı tebrik ederek başlayan Kluivert, "Rakibin hocasını tebrik etmek lazım. Trabzonspor son zamanlardaki en iyi oyununu bize karşı oynadı.” dedi.

Karşılaşmada üstün oynadıklarını belirten Hollandalı çalıştırıcı, “İlk 30 dakikada zorlandık. Ondan sonra maçı tamamıyla ele geçirdik. İkinci yarıda da önemli değişiklikler yaparak skoru tutmayı başardık. Kendi takımımı da tebrik ederim. Ama rakip de son zamanlarda gördüğüm en iyi Trabzonspor'du. Kazandığımız için çok mutluyum.” şeklinde konuştu.

“1 Puanı Hak Ettiğimizi Düşünüyorum”

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica ise maç sonunda takımının oyunundan memnun olduğunun altını çizdi:

“Galibiyetten ötürü Adana Demirspor’u tebrik etmek istiyorum. Meslektaşımın da dediği gibi bugün gayet iyi bir maç çıkardık, iyi bir oyun ortaya koyduk. 97 dakika boyunca hep o mücadelenin içinde olduk, istedik, gol pozisyonlarını da bulduk. Takım son ana kadar gayet iyi mücadele etti.”

Nenad Bjelica, 1-0 mağlup bitirdikleri karşılaşmada en azından 1 puanı hak ettiklerini söyledi:

“Adana Demirspor burada iç sahada kime karşı oynarsa oynasın gayet iyi oynayan ve birçok fırsat yaratan bir takım. Biz bugün aksini gösterdik aslında, en azından 1 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Takım benim de beğendiğim tarzda iyi bir mücadele ortaya koydu.”