Adana Demirspor Mağlubiyete Rağmen Tur Atladı

ANA SAYFAHABERLER → Adana Demirspor Mağlubiyete Rağmen Tur Atladı

Adana Demirspor Mağlubiyete Rağmen Tur Atladı

Adana Demirspor Mağlubiyete Rağmen Tur Atladı

Türkiye’nin bu sezon Avrupa’daki temsilcilerinden Adana Demirspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme turu ikinci maçında deplasmanda Osijek’in konuğu oldu.

İlk maçta rakibini Adana’da 5-1 mağlup etmeyi başaran Adana Demirspor, rövanş maçında 3-2 mağlup olmasına karşın tur atlamayı başardı.

Adana Demirspor adına maçtaki golleri Yusuf Sarı ve Yusuf Erdoğan kaydederken ev sahibi Osijek ise Nejasmic, Caktas ve Grzan ile 3 gol buldu.

Adana Demirspor, bu sonuçların ardından UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Belçika temsilcisi Genk’in rakibi oldu.

“Hedefimize Ulaşmış Olduk”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi.

Rakiplerinin özellikle ilk bölümde kendilerinden daha iyi olduğunu söyleyen Hollandalı teknik direktör, “Osijek’in gol atmak için önde baskı yapacağını ve sert oynayacağını biliyorduk. Maçın ilk 20 dakikasında bizden daha iyilerdi. Ancak sonrasında biz maça konsantre olduk ve kendi oyunumuzu oynadık.” dedi.

Sonuca rağmen hedeflerine ulaştıkları için mutlu olduklarını belirten Kluivert, “Yediğimiz goller üzücüydü ancak ilk maçta iyi bir sonuç aldığımız için mutluyduk. Hedefimiz turu geçmekti. Kaybettiğimiz için üzgünüz ama turu geçtiğimiz için çok mutluyuz. Hedefimize ulaşmış olduk. Böyle bir maç olacağını biliyorduk.” ifadelerini kullandı.

Patrick Kluivert, play-off turundaki Genk mücadelesi için de gerekli tüm hazırlıkları yapacaklarının altını çizdi.