Adana Demirspor Farklı Kazandı

ANA SAYFAHABERLER → Adana Demirspor Farklı Kazandı

Adana Demirspor Farklı Kazandı

Adana Demirspor Farklı Kazandı

Spor Toto Süper Lig’in 17.haftasının kapanış gününde Adana Demirspor ve İstanbulspor, Yeni Adana Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

Maçın genelinde rakibine karşı üstün bir futbol oynayan Adana Demirspor, girdiği pozisyonları değerlendirmeyi de başarınca maçın sonunda 6-0’lık skorla galip gelen taraf oldu.

Ev sahibi ekibin golleri; Belhanda (P), Yusuf Sarı, Onyekuru (2), N’Diaye ve Gökhan Töre’den geldi.

Bu sonuçla birlikte puanını 30’a yükselden Adana Demirspor, 4.sıradaki yerini korudu. İstanbulspor ise 11 puanda kalarak haftayı son sırada kapattı.

“Daha Fazla Gol Atabileceğimiz Bir Maçtı”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, karşılaşmanın ardından maçta saha fazla gol atabileceklerini belirtti.

Vinchenzo Montella, "İkinci yarıda maç komple değişti ve skor lehimize döndü. Yakaladığımız pozisyon sayısına göre aslında daha fazla gol atabileceğimiz bir maçtı. İkinci yarıda istediğimiz sonucu da aldık." şeklinde konuştu.

“Sorumlu Benim”

İstanbulspor Teknik Direktörü Fatih Tekke, mağlubiyetin ardından sorumluluğu aldı.

Taraftardan özür dileyen Tekke, “Oyuncularıma kızmam mümkün değil. İlk yarı her istediğini yapan ama skor bulamayan bir takımdık. Rakibin hücumda etkili oyuncuları vardı. Üzücü bir skor. Sorumlusu benim. Unutup önümüze bakacağız.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Peformanslar

Adana Demirspor’un Faslı orta sahası Younes Belhanda, 1 gol ve 1 asistle oynayarak maçın dikkat çeken isimlerinden oldu.

Ev sahibi ekipte Henry Onyekuru ise karşılaşmada 2 gol atarak ligde bu sezon attığı gol sayısını 6’ya yükseltti.