Adana Demirspor’dan Kritik Puan Kaybı

ANA SAYFAHABERLER → Adana Demirspor’dan Kritik Puan Kaybı

Adana Demirspor’dan Kritik Puan Kaybı

Adana Demirspor’dan Kritik Puan Kaybı

Ülkemizde meydana gelen deprem sebebiyle ertelenen ve 23. haftada oynanması gereken maçta HangiKredi Ümraniyespor, evinde Adana Demirspor’u konuk etti.

İlk yarısı sessiz geçen karşılaşmada maça etki eden anlar 80.dakikadan itibaren oluştu. Maçın gol perdesini 79. dakikada Adana Demirspor adına açan isim Badou N’Diaye oldu.

Atakların etkili olduğu son dakikalarda ise ev sahibi ekip adına Olarenwaju Ayoba Kayode, 90. dakikada sahneye çıkarak skora eşitlik getirdi ve maç 1-1 beraberlikle sonuçlandı.

Alınan bu sonuçla birlikte ligin son sırasında yer alan HangiKredi Ümraniyespor puanını 15’e, Adana Demirspor ise 29’a yükseltti.

“Kazanmak İstiyorduk Ama Olmadı”

HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar son dakikalarda alınan beraberliğin ardından açıklamalarda bulundu.

Zor günlerden geçerken mecburen sahaya çıktıklarını ifade eden teknik adam, bu maçın kendi adlarına sezonun özeti niteliğinde bir maç olduğunu söyledi.

“Zor zamanların ardından oynanan ilk maçlar kolay değil. Oynamaya mecburuz ve futbol konuşmak zorundayız. Bizim adımıza sezonun özeti olan bir maç oldu. Rakibimiz oyuncu kalitesi çok yüksek olan bir takımdı. Gol sonrasında oyunu biraz daha riske ettik. Son yarım saati seyir zevki olarak yüksek bir maç oldu. 1 puan bizim adımıza kayıp değil. Kazanmak istiyorduk ama olmadı.”

“Çok Ağır 2 Puan Kaybettik”

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Skor avantajını koruyamadıkları için üzgün olduklarını belirten İtalyan teknik adam, “Çok üzgünüz, çok ağır 2 puan kaybettik. Son dakikalarda elde ettiğimiz avantajı kaybettiğimiz için üzgünüz. Futbol böyle bir oyun. Son dakikalarda pozisyonlar yakalasak da atamadık ve skoru kabullendik.” ifadelerini kullandı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Ev sahibi Ümraniyespor adına maçın dikkat çeken performansı Olarenwaju Ayoba Kayode’den geldi. 84. dakikada oyuna dahil olan Kayode, takımına puanı getiren golü kaydetti.

Adana Demirsporda öne çıkan isimse Badou N’Diaye’ydi. N’Diaye, takımını öne geçiren golü atmasının yanı sıra maç boyunca sarf ettiği mücadele ile de dikkat çekici bir performans ortaya koydu.