Adana’da Gol Sesi Çıkmadı

ANA SAYFAHABERLER → Adana’da Gol Sesi Çıkmadı

Adana’da Gol Sesi Çıkmadı

Adana’da Gol Sesi Çıkmadı

Trendyol Süper Lig’de 12. haftanın kapanışında Adana Demirspor, sahasında Fenerbahçe’yi ağırladı.

Haftaya ligin ikinci ve üçüncü sırasında başlayan iki takımın mücadelesinden gol sesi çıkmadı ve taraflar sahadan 0-0’lık beraberlikle ayrıldı.

Bu sezon sahasında hiç puan kaybetmeyen Adana Demirspor, ilk puan kaybını Fenerbahçe karşısında yaşarken sarı lacivertliler ise bu sezon ligde ilk kez bir maçı gol atamadan bitirdi.

Fenerbahçe, Adana Demirspor karşısında aldığı bir puanla geçtiğimiz hafta kaybettiği liderlik koltuğunu geri aldı ve averajla zirveye yerleşti.

“Tutkunun ve Duyguların Yaşandığı Bir Lig”

Karşılaşma sonrasında konuşan Adana Demirspor’un Hollandalı teknik direktörü Patrick Kluivert, sözlerine maçı değerlendirerek başladı:

“Maça başlarken düşük bir tempoda başladık. İlk 15-20 dakika Fenerbahçe’nin üstünlüğü vardı. Sonrasında biz maça ortak olduk. İlk yarıyı 0-0 bitirdikten sonra ikinci yarıya iyi başladık. Üst direk pozisyonumuz var bir tane Gravillion’un. Karşılaşmada iyi pozisyonlar olsa da 0-0 ile ayrıldık. 1 puanın maçın gidişatına göre adil olduğunu söyleyebilirim.”

Patrick Kluivert, gelen soru üzerine Trendyol Süper Lig hakkındaki görüşlerini de paylaştı ve açıklamalarına son verdi:

“Ligdeki bütün takımlarda bireysel olarak baktığınızda çok yetenekli futbolcular var. Gördüğünüz gibi Hatayspor, Galatasaray’ı yenebiliyor. Rekabetin çok yüksek olduğu bir ligdeyiz. O yüzden seyir zevki de yüksek oluyor. Tutkunun ve duyguların yaşandığı bir lig.”

“Oynadığımız Futbol Beni Çok Mutlu Etti”

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, 0-0 biten Adana Demirspor karşılaşmasında oynanan futboldan memnun olduğunu vurguladı.

Adana Demirspor’un çok güçlü bir rakip olduğunun altını çizen Kartal, “Adana Demirspor, kendi seyircisi önünde hiç yenilmemişti. İlk defa bizim maçta puan kaybetti. Bu takımın ne kadar etkili olduğunu biliyorduk. Biz maça gerçekten çok iyi hazırlandık. Oyunun başından sonuna kadar oyunun kontrolü bizdeydi, oyunu domine ettik. Özellikle ilk yarıda 4-5 tane çok net pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendiremedik.” sözleriyle ilk yarıyı da değerlendirdi.

Aldıkları sonuçla Trendyol Süper Lig’de tekrar liderliğe yükseldiklerini hatırlatan deneyimli çalıştırıcı, “İkinci yarıda da aynı oyuna devam edip rakibe hiç pozisyon vermedik. Yalnızca stoperlerinin bir direkten dönen topu vardı. Bugün oyuncularım çok güzel bir mücadele ortaya koydu. Kazanmayı hak eden taraf bizdik. Sadece istediğimiz golü atamadık. Bunun sonucunda aldığımız 1 puanla milli araya lider giriyoruz. Keşke galibiyetle liderliği ele geçirseydik. Ancak oynadığımız futbol beni çok mutlu etti.” şeklinde konuştu.

İsmail Kartal son olarak ise Adana Demirspor karşısında mücadele eden oyuncularının, takımdaki eksiklikleri aratmadığını söyledi:

“Bugün oynayan oyuncularımız hiçbir eksiğimizi aratmadı. Ben baştan beri söylüyorum, hiçbir zaman sakatlıklara sığınan bir antrenör değilim. Çubukluyu giyen her oyuncu bizim için en değerli oyuncudur.”