7 Gollü Maçta Kazanan Fatih Karagümrük

ANA SAYFAHABERLER → 7 Gollü Maçta Kazanan Fatih Karagümrük

7 Gollü Maçta Kazanan Fatih Karagümrük

7 Gollü Maçta Kazanan Fatih Karagümrük

Spor Toto Süper Lig’de 23.hafta VavaCars Fatih Karagümrük – Demir Grup Sivasspor maçıyla devam etti.

Andrea Pirlo yönetiminde Süper Lig’de uzun süredir mağlup olmayan VavaCars Fatih Karagümrük, kendi evinde rakibini 4-3 yenerek namağlup serisini 8 maça çıkardı.

Demir Grup Sivasspor ise üst üste 2 haftayı galip kapattıktan sonra VavaCars Fatih Karagümrük deplasmanında 3 puan bıraktı.

Kırmızı siyahlı ekibe galibiyeti getiren golleri Mbaye Diagne (3) ve Ozdoev kaydetti. Demir Grup Sivasspor adına ise goller Leke James (2) ve Caicedo’nun ayağından geldi.

“Son Dakikalardan Memnun Değilim”

Maçın ardından karşılaşmayı değerlendiren VavaCars Fatih Karagümrük Teknik Direktörü Andrea Pirlo, genel olarak oyundan memnun olduğunu söylese de son dakikalara dikkat çekti.

Demir Grup Sivasspor’un maçın uzatma dakikalarından üst üste 2 gol bulması ve skoru 4-3’e getirmesini, takımının rahatlığına bağlayan İtalyan teknik direktör, "Takımdan memnunum ancak son dakikalardan memnun değilim. Maç 4-1’e geldikten sonra rahatlamamamız gerekiyordu. Rölantiyi kabul etmemeliydik. Topu iyi çevirmemiz lazımdı. Takıma bu yüzden kızdım.” dedi.

Takımının ilerleyen haftalarda performansına devam etmesini umduğunu söyleyen Andrea Pirlo, “Ritmimizi sürdürmeye devam edeceğiz. İyi bir takımız. Kazanmak istiyoruz. Son dakikalarda olanları yaşamak istemiyoruz. Bu şekilde çok puan kaybettiğimiz maçlar oldu." diyerek hem gelecek adına planlarından bahsetti hem de takımını bir kez daha son dakikalar için uyardı.

“Böyle Gol Yemeyi Beklemiyordum”

Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ise maç değerlendirmesinde yenilen gollere dikkat çekti.

Tecrübeli teknik direktör, “Böyle goller yemeyi beklemiyordum. Pozisyonlar bulup gol atacağımızı biliyorduk ki attık da. Maça iyi başladık. İlk yarı gayet ortada bitti. İkinci yarıda özellikle ölü topları istediğimiz şekilde karşılayamadık.” sözleriyle değerlendirmelerine başladı.

Takımının yediği golleri kendilerine yakıştıramadığını söyleyen Rıza Çalımbay, “Bugünkü maçın özeti yediğimiz gollerdi. Takımımın böyle goller yememesi gerekiyordu. Bize yakışmadı. Herkes elinden gelen mücadeleyi gösterdi ancak yenen hatalı goller bizi mağlup duruma getirdi.” diyerek sözlerini noktaladı.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

Karşılaşmanın en dikkat çekici performansına VavaCars Fatih Karagümrük’ün Senegalli forveti Mbaye Diagne imza attı.

Mbaye Diagne, yaptığı hat-trick ile bu sezonki toplam gol sayısını 14’e yükseltirken takımının en golcü ismi olmayı sürdürdü.