4 Gollü Maçtan 3 Puan Çıkmadı

ANA SAYFAHABERLER → 4 Gollü Maçtan 3 Puan Çıkmadı

4 Gollü Maçtan 3 Puan Çıkmadı

4 Gollü Maçtan 3 Puan Çıkmadı

Süper Lig’in 9’uncu haftasında HangiKredi Ümraniyespor ile Yukatel Kayserispor, Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşı karşıya geldi.

4 golün atıldığı mücadelede kazanan çıkmazken 90 dakika 2-2’lik skorla sonuçlandı. Maçın sonucunu belirleyen golü 64’üncü dakikada Bernard Mensah penaltıdan kaydetti.

HangiKredi Ümraniyespor’da Tomislav Glumac, 90+2’de rakibine yaptığı sert müdahale sonrasında yapılan VAR kontrolünün ardından direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Bu sonucun ardından HangiKredi Ümraniyespor, Süper Lig’deki ilk galibiyetini bu hafta da almayı başaramadı. Öte yandan Yukatel Kayserispor ise bu sezon ligdeki ilk beraberliğini aldı.

“Şut Şansı Bile Vermedik”

Maç sonunda karşılaşma ile ilgili görüşlerini aktaran Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, maçı kazanamadıkları için üzgün olduğunu belirtti. Çağdaş Atan ayrıca bugün rakibi olan meslektaşı Recep Uçar’dan da övgüyle bahsetti:

"Çok üzgünüz. İlk yarıda rakibe bir şut şansı bile vermedik. Çok iyi oynadık. Devre arasında oyuncularımıza, ikinci yarıda ikinci ve üçüncü golü aramamız gerektiğini konuştuk. Ancak ikinci yarının başında golü yedik. Bu gol bize hiç yakışmadı. Ümraniyespor'u da ateşledi. Tekrar oyun üstünlüğünü ele aldık. Kazansak çok farklı hayaller kurabileceğimiz bir maçtı. Oyuncularımla gurur duyuyorum. Kontrolümüz altında olan bir oyundu. Oynama alışkanlığına sahip bir metot hocası vardı karşımızda. Umarım Recep Uçar'a da gerekli sabır gösterilir."

“Bu İstatistiklerle Burada Olmak Bizi Üzüyor”

Ümraniyespor-Kayserispor maçında beraberlik

Süper Lig’de henüz galibiyeti bulunmayan HangiKredi Ümraniyespor Teknik Direktörü Recep Uçar ise görevlerinin oyuncuları geliştirmek olduğunu söyleyerek takımının şu ana kadar oynadığı oyunun karşılığını puan olarak alamadığını belirtti.

Recep Uçar: “Kendi sahamız gibi gözükse de 9. deplasman maçı. 2-2 aldığımız beraberlik. Çok mutlu etmedi. Farklı oynamayı düşünmüştük. İlk yarı üretemediğimiz, top bizdeyken kötü oynadığımız, Kayserispor’un da 2 pozisyon neticesinde bulduğu gol ile içeri girdik. İlk yarı kazanmayı hak etmedik. İkinci yarı değişiklikle başladık. Topun bizde olduğu kısmı iyi oynadık. 2-1’i yakaladık sonra maalesef oyunu tutamadığımız bölümde penaltı ve 2-2’ye gelen bir oyun. Karşılıklı pozisyonlarla geçen bir oyun oldu. Dengeli bir maç geçirdik. Ligin bütçe olarak en küçük bütçeli 2. takımıyız. Görevimiz misyonumuz ligde modern oyunları kullanarak oyuncuları geliştirmek. İstatistiklerle bulunduğumuz konum birbirini yansıtmıyor. Oyuncularımızın birçoğu ligde ilk kez sahne alıyor. Birçok handikapla geldiğimiz bir yer. İstatistiklerle burada olmak beni bir teknik direktör olarak üzüyor.” dedi.

Karşılaşmada Dikkat Çeken Performanslar

HangiKredi Ümraniyespor’da maçın gidişatını etkileyen isimlerin başında Tomislav Glumac geldi. Dakika 59’da Lenjani’nin asistinde attığı golle takımını 2-1 öne geçiren Glumac, 90+2’de ise skor 2-2 iken rakibine yaptığı sert müdahale ile direkt kırmızı kart gördü.

Öte yandan konuk ekip Yukatel Kayserispor’da ise Miguel Cardoso ilk golü atmasının yanında maç içinde gösterdiği performansla takımının en dikkat çeken oyuncularının başında geldi.