3 Büyükler Transfer Haberleri: Ara Transfer

ANA SAYFAHABERLER → 3 Büyükler Transfer Haberleri: Ara Transfer

3 Büyükler Transfer Haberleri: Ara Transfer

3 Büyükler Transfer Haberleri: Ara Transfer

Spor Toto Süper Lig’de devre arası dönemine girilmek üzereyken birçok takım eksiklerini tamamlamak için harekete geçti.

Üç büyüklerde transfer görüşmeleri büyük bir gizlilik ile devam ederken, bazı isimler kamuoyuna yansıdı. Kulüp başkanları ve teknik direktörler yaptıkları basın toplantılarında verdiği demeçlerle eksik hissettikleri bölgelere transfer olabileceğini belirtti. İşte üç büyüklerin transfer hedefleri:

Fenerbahçe

Jorge Jesus önderliğinde lige iyi bir başlangıç yapan sarı lacivertlilerde, Dünya Kupası döneminde oyuncuların yaşadığı sakatlık problemleri dikkat çekti. Dünya Kupası’nda sakatlanan Enner Valencia’dan sonra hazırlık döneminde önce Arda Güler sonra Joao Pedro sonrasında ise Ezgjan Alioski sakatlandı ve oyuncuların tedavilerine başlandı.

Takımdan ayrılma ihtimali olan isimlerle birlikte Fenerbahçe’nin transfer rotasının büyük ölçüde belli olduğu belirtildi. Sezonun ilk yarısı savunmada sakatlıklarla boğuşan sarı lacivertliler o bölgeyi Adana Demirspor’dan Samet Akaydın ile genişletmek istiyor. Aynı zamanda Fenerbahçe'de, sezon başından beri taraftarların zaman zaman tepki gösterdiği Altay Bayındır'ı yedekleyebilecek bir kaleci transferi gerçekleşebileceği de gelen haberler arasında.

Galatasaray

Okan Buruk önderliğindeki Galatasaray, Dünya Kupası öncesi aldığı galibiyetlerle lig tablosunda 2.sıraya yükseldi. Yaz transfer döneminde önemli isimleri kadroya katan sarı kırmızılılar, kadrodaki yabancı sayısı dolayısıyla zaman zaman yerli kuralına uymakta zorluk yaşadı.

Takımın gözle görülebilir en net eksiği sol bek pozisyonunda olduğu belirtilirken bu bölgeye yerli bir oyuncuyu transfer etmek isteyen Galatasaray, Schalke 04’ün Türk asıllı Alman futbolcusu Kerim Çalhanoğlu ile ilgileniyor. Ön bölgeye de yerli takviyesi yapmak isteyen sarı kırmızılılar, Yunus Akgün’ün olası satışı sonrası Marsilya’da teknik direktör Igor Tudor ile sorun yaşadığı söylenilen Cengiz Ünder’i transfer edebilir.

Beşiktaş

Beşiktaş'ta Valerian Ismael ile yolların ayrılmasından sonra takımın başına getirilen Şenol Güneş'in, hazırlık kampında takımdaki eksikleri belirleyip yönetime transfer raporu sunacağı öğrenildi. Geçtiğimiz günlerde basın toplantısında konuşan Güneş, transfer yapılabilmesi için oyuncu satışı gerçekleştirmeleri gerektiğini vurgulamıştı.

Bonservis ödeme konusunda sıkıntı yaşayan siyah beyazlılarda transferde ilk hedef, Ahmet Nur Çebi'nin kampta düzenlediği basın toplantısında "çok beğendiğini" ifade ettiği Caner Erkin olabilir.

Beşiktaş ile ismi anılan bir diğer isim ise eski Trabzonsporlu Anthony Nwakaeme. Beşiktaş’ın, Şenol Güneş’in de istediği belirtilen oyuncu için girişimde bulunacağı ve oyuncunun İstanbul’a bu sebeple geldiği iddia ediliyor.